Boeken over veganisme.

Plantaardig leven is aardig wat over geschreven dit artikel geeft wat tips en aanwijzingen over interessant leesvoer met recepten, verhalen achtergrond informatie en waar het verkrijgbaar is.

Vegan vibes van Lisa Steltenpool.

Het eerste boek is Vegan Vibes van diëtist Lisa Steltenpool, het boek gaat hoofdzakelijk over plantaardige voeding en dus boordevol recepten.

Week Light van Donna Hay.

Dit boek is Week light van Donna Hay, de snelle en doordeweekse recepten van dit boek helpt als je het even te druk hebt.

Man, Eat, Plant van Lisette Kreischer

Epic roasts, aubergine dogs, tempehsaté of The Ultimate Mushroom Burger. Eten van groente is nog nooit zo stoer geweest.

Hoe overleef je? van Michael Herschel Greger.

De meeste oorzaken van vroegtijdig overlijden kunnen voorkomen worden door eenvoudige veranderingen in levensstijl en dieet. In de besteller Hoe over leef je? vertelt de Amerikaanse arts Michael Greger over het enige wetenschappelijk bewezen dieet dat zowel bescherming biedt tegen veel oorzaken van vroegtijdig overlijden en lichamelijke gebreken, als ziektes kan omkeren.

Naast de kort besproken boeken hierboven zijn er uiteraard veel meer te vinden, via de volgende link krijg je een lijst van wat ik gevonden heb.

Veel meer boeken via Bol.com

V’gan levensstijl magazine van Vipmedia.

Heb je meer aan een tijdschrift dan kan ik V’gan aanbevelen elke uitgave boordevol recepten en interviews via de afbeelding hieronder kan je een abonnement afsluiten, ook ik ben hier vanaf het begin van het magazine abonnee van en genoten van heerlijke recepten tijdens de feestdagen.


Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail
Samenvatting
Artikel Naam
Boeken over veganisme
Beschrijving
Plantaardig leven is aardig wat over geschreven dit artikel geeft wat tips en aanwijzingen over interessant leesvoer met recepten, verhalen achtergrond informatie en waar het verkrijgbaar is.
Auteur
Uitgevers Naam
VeganStyle.nl
Uitgevers Logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.